Barrierefreie Version
zuruck zur Standardansicht

Campanii de colectare de fonduri

Cu doar 1 Euro pe zi puteți ajuta copiii aflați la nevoie
Africa, America Latină, Asia și Europa de Sud-Est ....la nivel mondial, copiii au nevoie de ajutor.

1. Copil. 1 zi. 1 Euro.
Sponsorizarea unui copil costă atât de puțin, dar ajută atât de mult. Asia, Africa, America Latină, Europa de Sud și de Est - în orice colt al lumii, copiii în dificultate sunt dependenți de ajutor. Prin sponsorizarea unui copil, puteți îmbunătăți nu numai situația copiilor, dar și mediul în care aceștia trăiesc.

De ce să sponsorizați un copil?

Prin sponsorizarea unui copil în cadrul proiectelor selectate, condițiile de viață a copiilor sunt îmbunătățite pe termen lung. Susținându-ne prin sponsorizarea unui copil, noi putem garanta un ajutor de lungă durată pentru copiii nevoiași.

Unde ajung donațiile?
Puteți alege dintr-o serie de proiecte numeroase și să decideți care grup de copii va beneficia de sponsorizara dvs.

În ce constă beneficiul dvs.?
Mai întâi de toate, vă veți simți împliniți deoarece veți sprijini o cauză semnificativă. Sunteți mai mult decât binevenit să vizitați "proiectul" în persoană pentru a înțelege modul în care este folosit sprijinul acordat de către dvs.

Cât durează o sponsorizare?
Durata sponsorizării unui copil depinde numai de dvs. O perioadă mai îndelungată ne ajută să oferim ajutor de durată. Puteți anula sponsorizarea dvs. în orice moment - fără a da nici o explicație.

Care este costul sponsorizării unui copil?
Un euro pe zi, 30 de euro pe lună sau 360 de euro pe an, oferă unui copil o nouă speranță și o șansă pe termen lung pentru viitor. Sponsorizările pentru copii sunt supuse deducerilor fiscale.
În 2011, am fost în măsură să oferim o speranță de viitor pentru copiii din Haiti, Columbia, Africa de Est, Mozambic și Republica Moldova, cu ajutorul sponsorilor noștri.
Dacă doriți să începeți sponsorizarea unui copil astăzi, puteți descărca formularul de înregistrare în caseta de culoare galbenă.

Pentru mai multe informații despre donațiile Hilfswerk Austria International accesați: www.1euro.or.at


Hilfswerk Austria in Moldova


Adresa: Str. Alexandru cel Bun nr. 85, mun. Chisinau MD-2012, Republica Moldova

Tel.: +373 22 21 25 41,
Fax: + 373 22 21 25 54

E-mail: info@hwa.md
www.hilfswerk-austria.md