Barrierefreie Version
zuruck zur Standardansicht

Misiune

Organizaţia noastră – cine suntem noi
Reprezentanţa Hilfswerk Austria International în Republica Moldova este filiala organizaţiei de frunte din Austria ce promovează cooperarea pentru dezvoltare şi ajutorul umanitar la nivel mondial. Urmărind misiunea Hilfswerk Austria, prin intermediul proiectelor implementate, oferim asistenţă pentru persoanele aflate în nevoie, pentru comunităţile-ţintă în conformitate cu politicile naţionale şi iniţiativele în domeniu. Finanţăm proiectele noastre în domeniul cooperării pentru dezvoltare şi intervenţiei în caz de dezastre prin finanţare de proiecte la nivel naţional şi internaţional, precum şi prin intermediul donaţiilor private şi a sponsorizării.

Încurajăm parteneriatul şi avem deplină încredere în partenerii noştri din toate raioanele Republicii Moldova şi din regiunea ECE. Tindem să credem că fiecare realizare a beneficiarilor noştri ne aduce cu un pas mai aproape de scopul nostru final – îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor din ţara noastră.


Valorile noastre – ce este important pentru noi

Respect.
Noi respectăm cultura, istoria, structurile, tradițiile și obiceiurile comunităților și ale țărilor în care suntem activi. Oferim ajutor pentru toți oamenii, indiferent de patrimoniu, gen sau religie. Bazele proiectelor noastre sunt preocupările și obiectivele populației locale. Prin urmare, planificarea și realizarea proiectelor noastre are întotdeauna loc în colaborare cu partenerii noştri.

Ajutor competent ce ajunge la destinaţie.
Garantăm standarde înalte de profesionalism în cadrul măsurilor pe care le desfășurăm, management de proiecte competent și operare eficientă. Suntem dedicați beneficiarilor precum și sponsorilor noștri. Cu scopul de a asigura punerea în aplicare optimă a resurselor, proiectele noastre sunt supuse unor criterii şi controale stricte.

Angajaţi motivaţi şi responsabili.
Angajații motivați sunt cheia succesului Hilfswerk Austria International. Din acest motiv, profesionalismul, formarea profesională personală continuă, precum și competențele sociale sunt incurajate în cadrul Hilfswerk. Angajații noștri posedă un grad considerabil de responsabilitate personală.

Hilfswerk Austria in Moldova


Adresa: Str. Alexandru cel Bun nr. 85, mun. Chisinau MD-2012, Republica Moldova

Tel.: +373 22 21 25 41,
Fax: + 373 22 21 25 54

E-mail: info@hwa.md
www.hilfswerk-austria.md