Barrierefreie Version
zuruck zur Standardansicht

Obiective

Obiectivele noastre - ce dorim să realizăm

Promovarea dezvoltării sociale, economice, democratice și ecologice.
Activitatea noastră este orientată spre obiective austriece și internaționale de cooperare pentru dezvoltare. Suntem implicați în lupta împotriva sărăciei și a foamei. Suntem dedicați să contribuim la o sănătate mai bună pentru omenire și la crearea de oportunități educaționale. O atenție deosebită este îndreptată către oferirea ajutorului pentru copiii în dificultate șiasistenţeispeciale pentru femei.

Oferirea ajutorului în aşa mod încât ceilalți să se poată ajuta pe termen lung.
Asistența noastră este menită să producă un impact sustenabil și de lungă durată. Sustenabilitatea înseamnă a implementa și a asigura obiectivele socio-culturale, ecologice și economice într-un mod echitabil. În scopul de a garanta eficacitatea pe termen lung a programelor noastre de asistență, ţinem să implicăm pe deplinorganizațiile locale partenere în conceperea, organizarea și realizarea proiectelor. Provocarea noastră este asigurarea că populația locală este în măsură să continue proiectele din proprie inițiativă după întreruperea sprijinului acordat, iar oamenii sunt capabili să-şi modeleze viața într-un mod independent și responsabil.

Dezvoltare și economie.
Dezvoltarea economică este o condiție de bază pentru reducerea de durată a sărăciei și, prin urmare, constituie un fundament esențial pentru dezvoltarea durabilă. Hilfswerk Austria International dorește să contribuie la consolidarea dezvoltării economice și dezvoltarea structurilor economice moderne în țările sale partenere.

Familiarizarea cu Austria.
Cooperarea pentru dezvoltare și asistența oferită în Europa de Est constituie o modalitate de a cunoaşte Austria. Totodată, dorim să familiarizăm austriecii cu condițiile de viață din țările noastre partenere și să stabilim contacte între oamenii din țările noastre partenere și Austria. Prin activitățile noastre dorim să contribuim la creșterea imaginii Austriei și a Europei în restul lumii.


Hilfswerk Austria in Moldova


Adresa: Str. Alexandru cel Bun nr. 85, mun. Chisinau MD-2012, Republica Moldova

Tel.: +373 22 21 25 41,
Fax: + 373 22 21 25 54

E-mail: info@hwa.md
www.hilfswerk-austria.md