Barrierefreie Version
zuruck zur Standardansicht

Anunțarea Programului De Granturi

ANUNȚAREA PROGRAMULUI DE GRANTURI

Asociația de Nursing din Republica Moldova (ANRM), cu finanțare din partea Uniunii Europene și Agenției Austriece pentru Dezvoltare, anunță lansarea programului de granturi pentru consolidarea capacităților și rolului organizațiilor societății civile în dezvoltarea locală a sectorului social din Republica Moldova.
Invităm toate organizațiile din Republica Moldova înregistrate și active din regiunile din afara capitalei să aplice pentru grant în cadrul domeniului de aplicare al programului, care face parte din proiectul regional "Asistenții sociali în colaborare pentru schimbări sociale în țările din vecinătatea estică”, finanțat de Uniunea Europeană și Agenția Austriacă pentru Dezvoltare.

Proiectul este implementat de Hilfswerk Austria International (HWA), în colaborare cu patru parteneri locali, Asociația Georgiană a Asistenților Sociali (GASW), Asociația Armeană a Lucrătorilor Sociali (AASW), Uniunea Publică Socială din Azerbaidjan (ASWPU) și Asociația de Nursing din RM (ANRM) scopul principal fiind contribuirea bunăstării sociale a grupurilor vulnerabile, printre care familii și copii în situație de risc, din Armenia, Azerbaidjan, Georgia și Moldova prin dezvoltarea și consolidarea conceptului și accesului la servicii sociale în cele patru țări țintă.

Obiectivul principal al programului de granturi este de a consolida și de a promova rolul organizațiilor locale ale societății civile, sprijinirea reformei de protecție a familiei. Acest fapt implică îmbunătățirea și promovarea rolului sectorului asociativ local din regiunea europeană să susțină reforme continue, în particular, componentul de îmbunătățire a familiei prin îmbunătățirea practicei asistenței sociale, participarea sporită a comunității și prin promovarea parteneriatului inter-disciplinar.
Ghidul de aplicare, formularele de cerere, inclusiv toate anexele, detalii cu privire la criteriile de eligibilitate și procedura de depunere pot fi găsite pe pagina web: www.nursing94.org, precum și pagina web a oficiului Hilfswerk în Republica Moldova, www.hilfswerk-austria.md
Termenul-limită de aplicare este 31 martie 2017, ora 18:00.
Formulare de aplicare trebuie să fie într-un plic sigilat și / sau semnat. Cererile scrise de mână și cele depuse după termenul limită nu vor fi acceptate. Cererile vor fi selectate în conformitate cu criteriile predefinite și metodologia corespunzătoare.
Sesiunile de informare pentru organizațiile interesate vor fi organizate în următoare perioadă:
27.02.2017 la Bălți (ora 11.00, str. Mihai Viteazul 58, alături de magazinul Dubai, tel. de contact 0231 27674)
28.02.2017 la Chișinău (ora 13.00, str. Nicolae Testemițanu 20, oficiul 301)
06.03.2017 la Comrat (ora 11.00, Centrul de Sănătate Comrat, str. Pobeda 46)
Rugăm să vă înregistrați din timp pentru sesiunile de informare prin email sau telefon cel târziu până pe 24.02.2017.
Pentru întrebări suplimentare și consultanță, vă rugăm să ne contactați pe adresa e-mail:
nursing@list.ru sau mobil 069125358.

Cu respect,
ANRM din partea echipei proiectului
 
Hilfswerk Austria in Moldova


Adresa: Str. Alexandru cel Bun nr. 85, mun. Chisinau MD-2012, Republica Moldova

Tel.: +373 22 21 25 41,
Fax: + 373 22 21 25 54

E-mail: info@hwa.md
www.hilfswerk-austria.md