Barrierefreie Version
zuruck zur Standardansicht

Training de 3 zile pentru specialiştii centrelor

Instruire cu durata a 3 zile pentru îngrijitorii centrelor de reabilitare cu scopul îmbunătățirii stării de sănătate a copiilor cu dizabilități din Republica Moldova și regiunea Transnistreană.

La 21-23 februarie 2014, HWA Moldova reunește experți din diferite instituții (care se ocupă cu subiecte sociale, copii și adulți cu dizabilități, sport, etc) pentru un atelier de dezvoltare cu durata a 3 zile pentru ingrijitorii care lucrează cu copii și tineri cu CES de pe ambele maluri ale Nistrului.

Instruirea se va axa pe importanța includerii în programul de reabilitare a copiilor și tinerilor cu dizabilităși a exercițiilor adaptate (în dependență de diferite forme de dizabilitate), sportului și activităților de recreere. De asemenea, va fi important și oportun să se discute despre obstacolele și drepturile copiilor și tinerilor cu dizabilități la activități fizice și de recreere (în baza Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități - care a fost ratificată de către Republica Moldova în anul 2010 - cu accent special pe drepturile copiilor cu dizabilități).

Trainingul este organizat în cadrul proiectului "Îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor cu dizabilități din Republica Moldova și regiunea Transnistreană prin activități fizice, instruiri și sensibilizare a societății", cu suportul City of Viena.
 
Hilfswerk Austria in Moldova


Adresa: Str. Alexandru cel Bun nr. 85, mun. Chisinau MD-2012, Republica Moldova

Tel.: +373 22 21 25 41,
Fax: + 373 22 21 25 54

E-mail: info@hwa.md
www.hilfswerk-austria.md